Erfarna Malmö

Kursen vänder sig till dig

som har god balans och dansar till musiken men vill utveckla din kontakt, hållning och abrazo (kram) ytterligare och få mer variation i din dans


Förkunskaper

Erfarenhetsmässigt har du

- gått flera kurser och workshops samt dansat regelbundet på practilongas och milongas, festivaler och kanske ngt maraton.

Kunskapsmässigt

- har du lärt dig vissa grundläggande element som att lyssna på musiken och din partner, hittat ett dansflöde, konsten att gå tillsammans både i parallell gång och i korsad gång. Du har även tränat på ochos, giros och gungor. Du kan sacadas, boleos och ganchos och du har provat att dansa med mycket kroppskontakt i en omfamning. Du kan pivotera med god balans. Du kan de sociala koderna och du har en del favoriter bland tangomusiken.

PÃ¥ dansgolvet befinner du dig

- minst ett par gånger i månaden


Kursplan

Du kommer jobba med

- att utöka din repertoar

- musik och rytmik

- kram och postureMÃ¥l

Kursen fokuserar på att kunna dansa tango i en omfamning. Vi utvecklar också din medvetenhet om rummet, kroppen, musiken och din partner. Det kan kännas svårt att ha fokus på allt detta samtidigt och bibehålla ett flyt i dansen; på kursen bygger vi gradvis upp denna medvetenhet. Det är det som ger kvalitet i dansen och njutbara danser!

I slutet av kursen kommer du känna dig betydligt säkrare när du dansar tango och fått mer känsla av sammanhang och flyt. Vi ökar på din repertoar så att du känner dig friare att uttrycka dig genom fler möjligheter och variationer. Pä kursen arbetar vi med att få ett flyt i dansen genom att bli skickligare på grunderna och kombinera olika möjligheter. Orden blir till meningar!

SCHEMA


Erfarna 2 Malmö

Startdatum5/9 2018
Kurstid:20.30-22:00
Kurslängd:16 ggr varav 13 lektioner + 2 lärarledd praktikor + 1 avslutningsfest
Adress:Tangokompaniet studio, Fredriksbergsgatan 7,
Malmö Klicka här för karta
Lärare:DanielAnna

Vilken kurs ska jag välja?

Om du tvekar är det ofta bra att välja en lägre nivå. Repetition ger färdighet medan för svåra utmaningar kan stjälpa ens glädje och självförtroende. Du kan alltid höra av dig till oss på info@tangokompaniet.com och be om hjälp när du ska välja kurs.

Du har också möjlighet att gå dubbla kurser till rabatterat pris!


Välkommen med din anmälan!

Pris

2150 kr för fortsättningskurs 16 v och finfin rabatterat praktikakort à 750 kr för kursdeltagare (ord pris 1150 SEK)

Om man missar en lektion kan man ta igen det i en annan grupp. Om man vill hjälpa till eller om man vill gå dubbla kurser erbjuder vi reducerade kursavgifter! Kontakta Daniel!

Förbetalning sker till Tangokompaniets bankgiro 5532-8223

Det går bra att dela upp betalningen, meddela oss detta isåfall per mejl.

Skriv ditt namn och kurs.

Välkommen med din anmälan!