Kontakt

Tangokompaniets lärare

Anna Solakius
Anna Sol
Anna undervisar och arrangerar i Tangokompaniet sedan 2002. Hennes undervisning ger möjlighet att utforska den egna kroppen, kommunikationen i dansen och uttrycket i musiken. Hennes dans uttrycker hennes person; energi, glädje och strävan efter medvetenhet. Hon är också en mycket aktiv DJ både regionalt, nationellt och internationellt och håller även seminarier om tangomusik och DJing.
Anna ger privatlektioner i Lund/Malmö med omnejd på alla nivåer.

E-post: anna@tangokompaniet.com

Cecilia Warfvinge
Cecilia Warfvinge
För Cecilia erbjuder tangon möjlighet att uttrycka dynamisk musikalitet, och hennes dans har beskrivits som elegant och musikalisk. Hon har en bakgrund inom klassisk musik, och har därför djup förståelse för musikens olika uttryck. Cecilia inspireras av sitt intresse för fitness och kinesisk Tai Chi, och förespråkar kroppslig kontroll och lekfullhet i dansen.


E-post: Cecilia

 

Daniel Carlsson
Daniel Carlsson
Daniel, en av Tangokompaniets grundare. Efter att ha tangoturnerat i världen vill han satsa på att få öresundstangon att växa snabbare. Flyt, fokus och fantasi!
Daniel ger privatlektioner i Lund/Malmö med omnejd på alla nivåer.

Se Daniels Tango CV E-post: daniel@tangokompaniet.com

 

Ellinor Westrup
Ellinor Westrup
För Ellinor är tango att improvisera i en ordlös kommunikation och hennes dans beskrivs som både klassisk och dynamisk. Hon arbetar ständigt med att utveckla sin tango djupare. Ellinor har undervisat i Tangokompaniet sedan 2007. Genom pedagogiskt lärande vill hon ge sina elever den nödvändiga säkerhet och frihet som behövs för att dansa med känsla, god teknik och kroppsmedvetenhet.
Ellinor ger privatlektioner i Lund/Malmö med omnejd på grundnivå och fortsättningsnivå.

E-post: ellinor@tangokompaniet.com

 

Jessica Carlsson
Jessica Carlsson
En av Tangokompaniets grundare. Har undervisat och turnerat med Daniel i alla nordiska, flera europeiska länder och i Japan. Tycker om det lekfulla, det meditativa och det kreativa i tangodansen.
Jessica ger privatlektioner i Köpenhamn på alla nivåer.

E-post: jessica@tangokompaniet.com
Nidia
Nidia Martinez Barbieri
Nidia utbildas i samtida/modern dans (modern dans) och sysslar med det som dansare, koreograf och lärare. Hon är också Pilates instruktör. Nidia började dansa tango i Argentina och är intresserad av tango som social dans men också som en teknik som gör hennes artistiska utryck rikare. Som lärare har hon fokus på kroppskommunikation och medvetenhet. Hon utvecklar sin träningsmetod för tangodansare med sina kunskaper av Pilates och Kontakt Improvisation (samtida/modern dans).

 

Per Berséus
Per Berséus
Per undervisar på Tangokompaniet sedan 2005 och har gett lektioner på spännande platser som Island, Thailand och Argentina. Han har spelat klassisk trumpet i tjugofem år och jobbar gärna med musikalitet i dansen. Per inspireras också av yoga och hur man där arbetar med både sin kropp och sina attityder.
Per ger privatlektioner i Malmö och Lund på alla nivåer.

E-post: per@tangokompaniet.com
Hemsida: berseus.se/tango
Sonny La
Sonny La
Tango är för Sonny en dans av närvaro och musikaliskt uttryck. Hans dans kan beskrivas som medveten och lekfull. Sonny har en bakgrund inom kinesisk Kung Fu och Tai Chi, och uppvisar både fysisk styrka och mjuk dynamik. Med sin goda pedagogiska förmåga inspirerar han sina elever till att våga prova sig fram och experimentera med sin dans.
E-post: Sonny


 

Tava
Tava Sieh
Tava började dansa tango i USA men har spenderat en längre tid i Argentina för att utveckla sin dans. Hon är certifierad massageterapeut och har således en stor kunskap om kroppen. Tavas undervisning är full av koncentration och samtidigt humoristisk!

E-post: tava@tangokompaniet.com

 

Tommy
Tommy Leite
Tommy gillar kreativiteten och energi i dansen och att förmedla detta ger dansglädje. Han har en stor förmåga att möta människor på deras nivå och skapa samförstånd i undervisningen vilket uppskattas mycket av eleverna. Tommy utforskar sin tango med resor och tar själv undervisning med jämna mellanrum för att finna ny inspiration.
Tommy ger privatlektioner i Lund/Malmö med omnejd på alla nivåer.

E-post: tommy@tangokompaniet.com