Nivårekomendationer

I valet mellan 2 kurser – ta den som bygger mer grunder eller båda!

Om man inte tagit någon kurs och inte varit ute och dansat rekommenderas grundkurser A- efter denna ska man kunna dansa lite grundläggande tango och om man dansat lite – grundkurs 2 efter denna ska man ha bredare repertoar och trygghet.

Om man tagit någon grundkurs och dansat ute 5- 10 ggr – rekommenderas Fortsättning. Har man inte hunnit dansa ute kan man eventuellt gå dubbla kurser dvs grundkurs och fortsättning.

Om man tagit flera kurser och dansat ute minst 20 ggr kan vi benämna er som erfarna. Vi vill nu att ni ska kunna kombinera och improvisera och ha flyt i er dans. Det är dags att börja bli lite van att dansa nära och känna igen musiken samt navigera i dansriktningen.

Om man tagit flera kurser och har flyt i dansen samt varit ute och dansat minst 50 ggr och dansat en del i nära fattning börjar känna sig mogen för att dansa i nära omfamning, rekommenderas kurser för erfarna/avancerade eller kurser med fokus på tex Milonguero, Dynamik eller ngn temakurs.

Om man kan dansa i egen axel och även i en kram samt gått kurser och teknikkurser och varit ute och dansat minst 120 ggr och dessutom varit med både på festivaler eller ett maraton och dansat i andra olika sammanhang rekommenderar vi kurser som På Djupet, Specialen, kurser för avancerade och temakurser. dans till musiken- fokus musik och teknik.