Om Tangokompaniet

Tangokompaniet grundades för mer än 14 år sedan av Daniel Jessica och Birgitta. Jessica och Daniel har undervisat tango runtom i världen sedan 1995. Tangokompaniets bas är i Öresund men undervisningen och uppvisningarna efterfrågas från Japan i öst till USA i väst och Tangokompaniet har haft nöjet att se tangon växa världen över.

Mål

Tango är ett sätt att berika sitt liv. Målet är att få fler människor att verkligen njuta av och behärska tangon. På så vis kommer de må bättre och bidra till ett bättre samhälle!

Vision

Öresund som en het tangoregion var en av våra visioner, nu vill vi se den ännu hetare! Vi vill se Tangokompaniets lärare utvecklas genom träning och dans och genom utbyte med andra både vad gäller dansen och pedagogiken bakom undervisningen. Vinsten av detta har vi sett i sådan utsträckning att vi blivit tillfrågade att medverka som lärare och uppträda vid ett flertal internationella tangofestivaler runt om i världen. Dock fortsätter vi att sträva efter mer, för tango, liksom livet, har inga gränser för vad du kan lära dig eller finna.