Bild från praktikan i Lund. Fler bilder finns i vårt bildgalleri.

Bild från praktikan i Lund. Fler bilder finns i vårt bildgalleri.

Praktikor och Milongor

Ett par gånger i veckan har ni möjlighet att dansa, öva och dansa ännu mer Argentinsk Tango. Varje gång kommer vi att ha en musikansvarig som även presenterar musiken som spelas. Ibland har vi levande musik och/eller en uppvisning. Alla tangodansare är välkomna, oavsett nivå. Ofta är det fler nya dansare i början av kvällarna och fler erfarna i slutet. Kom och fika, ta del av en mysig stämning, musik och tango, tango, tango!

Dessa arrangemang arrangeras varje vecka av Tangokompaniet på onsdagar och söndagar i Malmö och i Lund på tisdagar under våren och hösten och en del sommardans i stadsparken på måndagar under sommaren. Förutom att mingla och dansa och låta sig inspireras kommer vi att visa fram tangokulturen på olika sätt genom att presentera orkestrarna som spelas, genom att ibland ta in ngn musiker, genom att ha skickliga DJs som både kan spela och prata om musiken, genom att träna på element kring tangokulturen som cabeceos och miradas och genom att ibland visa fram tex Chacarera. Tangokompaniet ger också cirka 10 veckokurser i tango. För det mer specifika schemat se www.tangokompaniet.com/kalender

 

Tangokompaniet studio på Fredriksbergsg. 7 i Malmö.
Ingång till vår studio sker runt hörnan till parkeringshusets ingång. Om man inte hittar slå oss en signal på 073-6563609 eller på 040-292926.

VGs i Lund dvs Västgöta nation ligger på Tornavägen 17-19 och det är i källarplan på ena kortsidan.

Klicka här för karta

OBS korten ska tas med ! Ni får korten veckan efter att ni betalt dem på bankgiro 5532-8223.

Så för dig som frekvent kommer på Tangokompaniets practilongas; köp ett practilonga-kort och spara pengar och slipp alla kontanter!

Vill du ha ett praktikakort som gäller alla våra praktikor från januari till juni har vi ett erbjudande. 3-dagarskort för 1300 kr. För er som går kurs ger i ytterliggare rabatt på detta och erbjuder praktikakort för januari- juni giltigt tisdagar onsdagar och söndagar dvs tredagarskort för 800 kr. Det handlar om nästan 60 praktikor totalt eller motsvarande 160 timmars dans. Timpriset är då väldigt lågt , cirka 5 kr i timmen och det lönar sig även om man missar många praktikor. För er som räknar med att dansa färre än 12 praktikor rekommenderar vi att köpa ett tiokort för 600 kr som ska förbrukas inom 6 månader. Betalar man enstaka entréer kostar det 70 kr per gång.

Beställ av Daniel Carlsson på daniel@tangokompaniet.com
Kom gratis eller billigare på höstens praktikor om du hjälper till med DJing eller genom att ha affischer på cyklar och hjälpa till med annat!

Njut av dansen i en trevlig och stämningsfull miljö!
Dansen är din!
Tangokompaniet arrangerar också lite festligare sociala kvällsdanser i Lund och Malmö, sk milongas.

För aktuella datum för milongas se vår Kalender

 

mebo