Bild från praktikan i Lund. Fler bilder finns i vårt bildgalleri.

Bild från praktikan i Lund. Fler bilder finns i vårt bildgalleri.

Praktikor och Milongor

Se gärna www.tangokompaniet.com/kalender

På tisdagar i Lund och på onsdagar och söndagar i Malmö har vi möjlighet att öva, mingla och dansa argentinsk tango, milonga och tangovals. En musikansvarig på plats presenterar musiken och orkestrarna som spelas. Vi presenterar också levande musik och dansuppvisningar mm.

Dessa arrangemang arrangeras av Tangokompaniet under våren och hösten. Under sommaren ersätts tisdagarna med tango utomhus i stadsparken på måndagar. Förutom att mingla och dansa och låta sig inspireras kommer vi att visa fram tangokulturen på olika sätt genom att presentera orkestrarna som spelas, genom att ibland ta in ngn musiker, genom att ha skickliga DJs som både kan spela och prata om musiken, genom att träna på element kring tangokulturen som cabeceos och miradas och genom att ibland visa fram tex Chacarera. Alla tangodansare är välkomna, oavsett nivå. Ofta är det fler nya dansare i början av kvällarna och fler erfarna i slutet. Kom och fika, ta del av en mysig stämning, musik och tango, tango, tango!
För det mer specifika schemat se www.tangokompaniet.com/kalender

 

I Malmö under vår och höst är vi på Tangokompaniet studio på Fredriksbergsg. 7 i Malmö.
Ingång till vår studio sker runt hörnan till parkeringshusets ingång. Om man inte hittar slå oss en signal på 073-6563609 eller på 040-292926.

I Lund är tisdagarna på Västgöta nation, Tornavägen 17 och det är i källarplan på ena kortsidan.

För dig som frekvent kommer på Tangokompaniets practilongas; köp ett practilonga-kort och spara pengar och slipp alla kontanter! OBS  Ni får korten när ni betalt dem.

1. Vårt danskort VT 2019 gäller tisdagar, onsdagar och söndagar fr januari – juni dvs i fem månader. (ett par gånger när det är väldigt speciella events tex Festival eller konsert betalar man en reducerad avgift) Kortet kostar 1150 kr och för er som går kurs kostar det 750 kr. Det lönar sig snabbt att köpa ett praktikakort eftersom man slipper krångla med betalning varje gång, man går troligen ut mer och dansar, det blir billigare per gång om man dansar mycket och det är väldigt nyttigt att dansa dvs det är en bra investering i sig själv och sitt välbefinnande att motivera sig att gå ut och dansa ofta)

Entrén per gång är 70 kr (dock kostar brunchen lite om man ska äta mm på söndagarna)

Beställ av Daniel Carlsson på daniel@tangokompaniet.com
Kom gratis eller billigare på praktikor om du hjälper till med DJing eller genom att hjälpa till med annat tex städning, värdskap och reklam.

Njut av dansen i en trevlig och stämningsfull miljö som vi skapar tillsammans.

För aktuella datum för milongas se vår Kalender

 

mebo