Studion

Tangokompaniet studio

 

Foton

Scen

scenen

Entré

entren

 

Café

 

baren

 

Sal

Studion

Hiss

Hissen

 

 

Behöver du en danslokal, en replokal eller en tränings- och mötesplats?

– Då är vår mysiga studio något för dig!

Översikt

Yta: ca 200 m2
Rum: Hiss/trapphus, entré, 2 toaletter, cafédel, kök, bar, sal, scen.

Antal personer: Max 80

Teknik: Ljus och ljud för olika stämningar. Internet trådlöst, videoprojektor

Möblemang: 13 avlånga bord, 3 andra bord + några småbord, cirka 70 klappstolar,, 11 enkla fåtföljer, 4 stora fåtöljer, 6 soffor
2 bänkar,
Spegelvägg på 7 x 2 m. Laminatgolv.

Kök: utrustat med mikrovågsugn, större ugn och spis, kaffekokare, vattenkokare, 80 vinglas, 60 champagneglas, bestick till 70 personer, kaffekoppar och temuggar till 70 pers, mindre snapsglas, gott om köksredskap, skålar och fat, gott om varmeljushållare + mycket annat köksutrustning
Vi står för disktabletter och toapapper men ni tar med sopsäckar och värmeljus.

Adress: Fredriksbergsgatan 7, Malmö. Nära Värnhemstorget.

…som tränings- och möteslokal…

…har studion många möjligheter! Den passar utmärkt till all form av kulturell verksamhet; dans, sång, musik, teater, studiecirklar osv. Den är lättmöblerad och behöver man golvyta har man ca 120 m2 att disponera till det man behöver. Ljud, ljus och stor spegelvägg är på plats att nyttjas! För möten och liknande sammankomster kan man tex använda cafédelen och gärna använda vårt internet! ; )

Tider och priser

Vi beräknar priserna på antal tillfällen och timmar lokalen hyrs ut. Vi har en hel del obokade timmar dagtid och även kvällstider tex på sommaren. Kontakta oss angående dina önskemål!

…som festlokal…

…är studion perfekt! Det går att duka upp för 75 personer och vill man bara ha mingel går det lika bra! Fullt utrustat kök ger möjlighet till matlagning och all servis och bestick är på plats. Efter maten är det bara att sätta igång discokulan och musiken så är festen i full gång!

Tider och priser

Normal uthyrningstid är ca kl 12.00 – 08.00 eller andra tider efter överenskommelse.

Priset vid festuthyrning vilket inkluderar möblemang och glas, bestick och porslin, ljud och ljus samt professionell städning är 4900 kr för fredagar och 5900 kr för lördagar som betalas när ni bokat, skrivit kontrakt och fått bekräftat bokningen till bankgiro: 5532-8223. Barnkalas eller tillställningar där man endast ska använda lokalen dagtid kan vi erbjuda billigare.

Halloween och vissa speciella dagar är hyran 6500 kr inkl möblemang och glas, bestick och porslin, ljud och ljus samt professionell städning och på nyår är hyran 7500 kr.

Vi hyr ut till personer som är 25 år gamla och uppåt.

Musikvolymen sänks kl 02.00; vi vill ha glada grannar! Dock är det inte i studion som risken är störst att grannarna störs utan när gästerna är uppe och röker då de ska vara tysta och lågmälda. Vi har en lösning där vi skapar en rökruta däruppe med ett lås så att man kan kontrollera vem som kommer in. I studion bakom scenen har vi en branddörr som är kopplad till securitas och öppnar man den riskerar man att få betala utryckningskostnaden. Vid skadegörelse får man ersätta skadan.

Möjlighet att låna våra madrasser sängar filtar och luftmadrasser lakan och handdukar för endast 100 kr per gäst så kan de sova över

Kontraktskrivning, nyckelhämtning och kontant depostion på mellan 1500 och 3000 kr beroende på vilken typ av fest ni ska ha, sköts samma vecka som uthyrning. Sedan sker det en check och återbetalning ngn dag efter uthyrning.

Om inget annat överenskommits så är bokningen bindande. Avbokningar 3 månader i förväg godkänns dock utan avgift. Vid avbokning senast 2 månader i förväg betalas halva hyran. Avbokar man när det är mindre än 2 månader kvar utgår 4000 kr dvs hyran – städkostnad. Avbokar man sista veckan betalar man 4900 kr då städningen redan är bokad.

Betalning sker på bankgiro 5532-8223 3 månader före uthyrning; kvitto ska visas upp vid kontraktsskrivning.

Kontakt

Kom jättegärna och titta, studion är värt ett besök! Vi visar den gärna på onsdagar och söndagar kl 21.15.

Kontakta Daniel Carlsson på daniel@tangokompaniet.com eller 073-6563609 angående hyra av
Tangokompaniet studio